Personalul medical și pacienții din patru unități medicale aflate în Satu Mare și Cluj-Napoca sunt beneficiarii uneia dintre cele mai importante acțiuni de sprijinire a luptei contra Covid-19 întreprinsă de Autonet Import.

Ieri a apărut ordonanța de urgență prin care se permite achiziția pieselor de schimb pentru autovehicule, precum și reparațiile auto:

Ediția 2020 se desfășoară în Arabia Saudită, iar prima probă este programată pe 5 ianuarie.

Suntem cu toții conștienți de importanța informațiilor corecte și imparțiale, mai ales în timpul unei crize.

Într-o perioada în care preocuparea principală este să ne protejăm cât mai bine împotriva amenințării noului coronavirus, vă invităm să contribuim și la protecția acelora care se află în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

Prima săptămână a inițiativei “Mobilitate pentru eroi” a fost una plină, numeroase autospeciale de intervenție și vehicule utilizate de instituțiile care participă activ în combaterea Covid-19 trecând pragul service-urilor partenere în acest proiect, pentru lucrări de întreținere sau reparații.

Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, a încheiat triumfător ediția 2020 a Dakar Rally.

APIA ne oferă câteva detalii și clarificări utile privind prevederile Ordonanței Militare nr. 8

Emanuel “Mani” Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, a pornit în cea de-a noua sa aventură în cel mai greu rally-raid din lume, Raliul Dakar.