AUTOMEISTER – 10 ani în România

AUTOMEISTER – 10 ani în România
În 2006, a fost lansat, pe piața românească conceptul full-service AUTOMEISTER.
În această toamnă se împlinesc 10 ani de la acel moment, iar AUTOMEISTER, prin membri săi, înseamnă aceleași standarde înalte de calitate în care clienții și-au investit încrederea de-a lungul anilor.
 
Primul atelier care a ales să își monteze “A”-ul pe fațadă a fost Memory Serv, din Reșița, devenind primul AUTOMEISTER din țara noastră. Au urmat în succesiune rapidă Auto Grup, din Roman, și Formot Pres, lângă Târgu Mureș. Cele trei service-uri sunt, astfel, primi trei membri ai unei rețele care azi, după 10 ani, numără 49 de ateliere full-service, răspândită pe întreg teritorul țării.
 
AUTOMEISTER este un concept dezvoltat, inițial, în Germania, iar în prezent funcționează cu succes în cinci țări europene: Germania, Austria, Slovenia, Ungaria și România. În fiecare dintre aceste țări, conceptul și membri rețelelor sunt respectați și apreciați datorită reputației de concept premium, a echipamentelor și calității pe care le oferă.
 
Obiectivele de dezvoltare și evoluție a rețelei AUTOMEISTER vor rămâne la fel de ambițioase și în următorii 10 ani, iar atelierele care fac parte din acest concept vor rămâne același partener solid, pe care clienții lor se pot sprijini oricând.